Конфиденциалност

Конфиденциалност

Декларация за конфиденциалност

NN полага всички усилия обработката на лични данни да се извършва така, че личната ти неприкосновеност да бъде максимално защитена. Компанията е регистриран администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).
Съгласно ЗЗЛД NN събира лични данни за конкретни, точно определени и законни цели, свързани с изпълнение на задълженията към клиентите. 
NN обработва личните данни и в съответствие със своите правила за информационно-технологична сигурност и конфиденциалност.

Електронни услуги

NN събира и съхранява определена информация за посетителите по отношение ползването на този сайт, като например дата и час на достъп, вид и език на браузъра, IP-адрес на компютъра, брой на посещенията, отворени страници, предишни/следващи посетени сайтове, както и продължителността на сесиите.

Бисквитки

Описаната по-горе информация се събира чрез „бисквитка“ – кратък текст от един ред, който се съхранява от вашия браузър на твърдия диск на компютъра ти. Нашите „бисквитки“ не съдържат никаква лична информация.
Според целта, за която се използват те могат да са различни видове. Например без „бисквитки“ ще ви бъде трудно да се регистрирате в сайт, в който сте член. Те се наричат „необходими бисквитки“.
RequestVerificationToken - Използва се за формите и е задължително, това означава че при неприети бисквитки формите на сайта(Контакти, Актуалузация на данни и др.),* няма да се показват.*
NN_CurrentCulture
„Бисквитките“ могат да бъдат използвани за анализ на уебсайта. Това са „аналитични“ бисквитки. Събраните данни за поведението на потребителите са анонимни.
Google - _ga - Използва се от google, за да различни уникални потребители, като им слага рандом генерирано число като клиент идентификатор. Включва се към всеки рекуест и се използва да калкулира различни данни за analytics репорти.
Google -_gid -  Използва се, за да се различават потребителите.
Бисквитки, които се използват, за осъществяването на онлайн реклама. Позволяват създаването на персонализирана реклама, която да предоставя подходящи за вас продукти и услуги.
Google _gat - Използва се, за да ограничи заявките направени към doubleclick.net (Google also operates the DoubleClick digital advertising platform: the ad technology foundation to create, transact, and manage digital advertising for the world’s buyers, creators, and sellers. The DoubleClick platform includes the DoubleClick Advertising Exchange and DoubleClick Bid Manager.) Не запазва потребителска информация.
Facebook - fr – Използва се за рекламни цели. 
Google - _gwcc -  Проследяване на обаждания до телефонен номер на уебсайта. Не запазва потребителска информация.
cookie_agreement - Използва за запис ,че е прието съгласието за ползване на бисквитки от сайта. 
Повечето браузъри приемат автоматично „бисквитки“, но обикновено настройките на браузъра могат да се променят, за да се предотврати това. 

Как може да промените настройките на браузъра си?

Ако не желаете да получавате „бисквитки“, проверете секция Help на своя браузър, за да разберете как да блокирате всякакви „бисквитки" или да получавате предупреждение преди запаметяването им.
Можете да откриете допълнителна информация как да променяте вашите настройки за бисквитки за браузъра, който използвате, от следния списък:
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
Firefox https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-GB/windows-vista/Block-or-allow-cookies
Safari: http://help.apple.com/safari/mac/8.0/#/sfri11471

Настоящата Декларация за конфиденциалност може да се изменя периодично без предизвестие, за да бъде в съответствие с приложимото законодателство или с нашите действащи бизнес практики. Съветваме периодично да правите справка с тази страница за евентуални промени.
Ако имате някакви въпроси относно настоящата Декларация за конфиденциалност или за нашата дейност по обработката на лични данни, моля да се свържете с нас на телефон 0800 11 464.
Последна промяна на: 11.06.2018 г.